Kick-off

Få förslag på de bästa uppläggen för Kick-off
Att ta fram rätt upplägg för kick-offen kan vara en riktig utmaning. Ska det vara en aktivitet med och vilken passar i så fall bäst för just era medarbetare? Vill ni ha någon underhållning till kvällen? Och hur gör man egentligen för att öka delaktigheten på konferensen? Vi på Bluebird har ett stort antal lyckade kick-offer i ryggen och kan snabbt ge er förslag på olika bra upplägg för både nytta och nöje. Fyll i nedan vad du är intresserad av och få förslag med priser inom 24 timmar.

Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev eller använda din mail till några andra utskick. Du förbinder dig inte till något då dessa förslag är helt kostnadsfria. Om du inte är intresserad av ett tillval så lämnar du bara rutan tom. Vi skickar dig ca två förslag på varje val du väljer.
 • Välj typ av aktiviteter du vill ha förslag på?:
   Teambuilding Inspirerande Bara kul!
 • Välj typ av underhållning du vill ha förslag på?:
   Skräddarsydd middagsshow DJ Överraska mig
Kontrollfråga... Vad är 4+4=? 
Fyll i uppgifterna och få förslag inom 24 timmar.

 • Mötesdesign (vad är det?):
   Ja tack, skicka med informationPå en Kick-off kan hjälpa vi er med

  • Att sköta allting praktiskt som t.ex,  hitta rätt konferensanläggning, ansvara för logistik, teknik, inbjudningar med mera.
  • Att skapa delaktighet på konferensen genom kreativa mötesmetoder och övningar via ipads och smartphones.
  • Att öka gemenskapen genom spännande gruppaktiviteter och skräddarsydd middagsunderhållning.
  • Att förtydliga budskapen och se till att den berömda ”röda tråden” går genom hela kick-offen.

Ni väljer självklart om ni vill ha förslag på enskilda delar eller om ni vill ha en helhetslösning. Kontakta oss med vad ni är intresserade av så återkommer vi inom kort med ett förslag.

Vad säger våra kunder?

Vi upplevde stor professionalitet med ett lugnt, sakligt och metodiskt arbetssätt. Bluebird höll den röda tråden och supporterade i stort som smått. Vi uppfattade också att Bluebird tog fullt ansvar för eventet och jobbade för att varje enskild deltagare skulle få en positiv upplevelse samtidigt som vi som bolag skulle få kommunicerat vårt syfte och budskap.
Emma Hirell, HR-chef Besikta
Vi var mycket nöjda med Bluebirds insats. De förstod vad vi var ute efter och agerade därefter. Vi hade många inslag av varierande karaktär (boende, transporter, 2 heldagar, interaktiva enkätundersökningar, teambuildingövningar, Quizshow och liveband) och allt avlöpte fantastiskt bra. Det var en kickoff som våra anställda pratar om än idag.
Ulrika Lidman, Personalchef, Aerosol
Evenemanget blev en succé, där allt klaffade helt utifrån en bra planering. Feedback från deltagarna var att festen blev superlyckad och trevlig. Professionalism, struktur och erfarenhet är ord som skulle prägla feedbacken från oss
Ann-Helen Anderson, HR-chef, Onninen
Bluebirds arbete präglas av professionalism, lyhördhet och kreativitet. Vi på Klarna var mycket nöjda med planeringen inför eventet, med resultatet och utförandet av dagen samt uppföljningen efteråt.
Lina Larsson, Operational Excellence, Klarna