Konferens

Få förslag på de bästa uppläggen för Konferens
Att skapa en engagerande konferens kan vara en riktig utmaning. Även den mest intresserade deltagaren riskerar att tappa all sin energi genom att sitta stilla i en nedsläckt hörsal och titta på en oändlig rad av powerpoints. Vi på Bluebird har lång erfarenhet av arbeta med effektiva mötesmetoder och tekniska lösningar för att bättre ta tillvara på deltagarnas idéer och erfarenheter. Vi vet också vilka konferensanläggningar som har bäst förutsättningar för att skapa en konferens med hög delaktighet.  Fyll i nedan vad du är intresserad av och få förslag med priser och tillgänglighet inom 24 timmar.

Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev eller använda din mail till några andra utskick.

Du förbinder dig inte till något då dessa förslag är helt kostnadsfria.

Om du inte är intresserad av ett tillval så lämnar du bara rutan tom.

 • Vad söker du för konferensanläggning:
   konferens med övernattning dagskonferens
 • Läge konferensanläggning:
   Stockholm city 15- 30 min från Stockholm 30- 60 min från Stockholm Göteborgsområdet Övrigt
Kontrollfråga... Vad är 4+4=? 
Fyll i uppgifterna och få förslag inom 24 timmar.

 • Konferensaktiviteter:
   teambuilding inspirerande bara kul!
 • Mötesapp (vad är det?):
   Ja tack, skicka med information
 • Mötesdesign (vad är det?):
   Ja tack, skicka med informationInteraktivet och Engagemang

Den tekniska utvecklingen går fort framåt och framför allt användandet av smartphones har ändrat vårt beteende. Att få inbjudan, programinnehåll, deltagarlistan, uppdateringar m.m. om konferensen via sin mobil borde vara en självklarhet år 2014, men här är det många konferensutföranden som inte har hängt med i utvecklingen. Användandet av ny teknik är inte bara till för att få ut information i realtid utan är också ett utmärkt verktyg för att öka delaktigheten. För målet med en konferens är ju många gånger inte bara att kommunicera ut något nytt utan ofta vill man också att åhörarna ska hålla med och känna ett engagemang för frågan.

Vi tror att engagemang uppnås genom att integrera deltagarna, få dem att ventilera sina funderingar, identifiera utmaningar och själva föreslå lösningar, det är då man uppnår maximal effekt av sin konferens. Genom att kombinera den senaste tekniken med vår erfarenhet av mötesdesign hjälper vi er att på att uppnå just detta. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur ni på ett tidseffektivt och prisvärt sätt kan skapa en Interaktiv konferens.

Kontakta oss

Få ut mer av er konferens

Kontakta oss idag så berättar vi om hur ni kan skapa en interaktiv konferens.
Kontakta oss

Exempel på hur man skapar en Interaktiv konferens 

  • Före konferensen: Via vårt registreringssystem anmäler sig deltagaren enkelt via webben eller mobilen och väljer tillval som hotell, transport m.m. Till anmälan finns också en hemsida för evenemanget med interaktivt material så att deltagarna blir mentalt förberedda och även förbättrar sina förkunskaper inför föreläsningarna.
  • Under konferensen:  Beroendes på syftet kombineras olika mötesmetoder för konferensen. Allt från vanlig föreläsning med outbreaks till open space och andra metoder. Till det kommer användandet av vår ”konferensapp” med funktioner som: newsfeed, pushmeddelande, röstningar,  personligt schema, med mera.
  • Efter konferensen: Vi sammanfattar dagen (filmar presentationerna, sammanställer diskussionerna m.m.) och lägger sedan upp materialet på hemsidan för evenemanget så att ni enkelt får vidare spridning på det, antingen internt eller via sociala medier.
  • Projektledning: Vi ansvarar också självklart för att sköta allt praktiskt som t.ex. hitta rätt konferensanläggning, ta hand om logistiken, upprätta körscheman och så vidare.

Ni väljer självklart om ni vill ha förslag på enskilda delar eller om ni vill ha en helhetslösning. Kontakta oss med vad ni är intresserade av så återkommer vi inom kort med ett förslag.

Vad säger våra kunder?

Vi upplevde stor professionalitet med ett lugnt, sakligt och metodiskt arbetssätt. Bluebird höll den röda tråden och supporterade i stort som smått. Vi uppfattade också att Bluebird tog fullt ansvar för eventet och jobbade för att varje enskild deltagare skulle få en positiv upplevelse samtidigt som vi som bolag skulle få kommunicerat vårt syfte och budskap.
Emma Hirell, HR-chef Besikta
Vi var mycket nöjda med Bluebirds insats. De förstod vad vi var ute efter och agerade därefter. Vi hade många inslag av varierande karaktär (boende, transporter, 2 heldagar, interaktiva enkätundersökningar, teambuildingövningar, Quizshow och liveband) och allt avlöpte fantastiskt bra. Det var en kickoff som våra anställda pratar om än idag.
Ulrika Lidman, Personalchef, Aerosol
Evenemanget blev en succé, där allt klaffade helt utifrån en bra planering. Feedback från deltagarna var att festen blev superlyckad och trevlig. Professionalism, struktur och erfarenhet är ord som skulle prägla feedbacken från oss
Ann-Helen Anderson, HR-chef, Onninen
Bluebirds arbete präglas av professionalism, lyhördhet och kreativitet. Vi på Klarna var mycket nöjda med planeringen inför eventet, med resultatet och utförandet av dagen samt uppföljningen efteråt.
Lina Larsson, Operational Excellence, Klarna