Projektbeskrivning

Besikta Bilprovning har 450 anställda på över 50 olika besiktningsstationer runt om i landet. Inför kick-offen var Bluebird med från första planeringssteget och anordnade en workshop med ledning och medarbetare för att gå igenom budskapsformulering och målsättning. Den övergripande kommunikationen blev  ”Vi är Besikta. Tillsammans gör vi skillnad”

Kick-offen lades på vackra Hotell Tylösand. Bluebird ansvarade för hela logistiken med att transportera alla anställda från 52 olika städer till hotellet. För att få deltagarna engagerade och delaktiga under konferensen som varade i två dagar använde vi oss av kommunikativa verktyg för att skapa dialog och fyllde även på med interaktiva gruppövningar, inspirerade föredrag och outbreaks så att alla fick ta del av det som de var extra intresserade av. Genom intervjuer och en levande inbjudningssida fick deltagarna själva rösta på middagsunderhållningen för kvällen vilket resulterade i en härlig rockshow där alla (verkligen alla) stod upp vid borden och klappade händerna. Bluebird Event ansvarade för en komplett lösning med innehållsproduktion, teknik, underhållning och projektledning.

”Vi upplevde stor professionalitet med ett lugnt, sakligt och metodiskt arbetssätt. Bluebird höll den röda tråden och supporterade i stort som smått. För oss var det kritiskt att bl a få hjälp med ordnandet av logistiken och detta hanterade Bluebird med bravur. Vi uppfattade också att Bluebird tog fullt ansvar för eventet och jobbade för att varje enskild deltagare skulle få en positiv upplevelse samtidigt som vi som bolag skulle få kommunicerat vårt syfte och budskap. Det har varit ett sant nöje att arbeta ihop med Bluebird Event och jag ger dem mina allra varmaste rekommendationer.” – Emma Hirell, HR-chef på Besikta