Projektbeskrivning

Borggården

Sommarfest på Östermalm

[festruta]I Armémuseums lokaler på Riddargatan mitt på Östermalm har ni möjligheten att ha en riktigt häftig sommarfest bland kanoner och vita valv. Kvällen inleds på den stora terrassen och omgivningen förhöjs av borggården och dess magnifika inramning. Från högtalarna spelas skön loungemusik för att hålla stämningen på topp.

 

Ni avnjuter en svalkande fördrink med tilltugg innan det är dags för kockarna att tända sina grillar och se till att Stockholms bästa grillbuffé är rykande varm innan den serveras. Efter att ni har avnjutit en god middag med väl utvalda viner är det dags för dans. Vi har riggat upp ett dansgolv med snygg ljussättning och mäktigt ljud där vår DJ står för stämningen med taktfasta toner hela natten.

 

Borggården är ett perfekt alternativ får er som vill ha er sommarfest på en enskild och annorlunda plats mitt i stan och där maten ska vara av bästa kvalitet.

 

Kontakta oss idag för att få priser för fest på Borgargården eller för att få fler kvalitetssäkrade förslag på sommarfester.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?