Projektbeskrivning

Bryggarsalen

Julfest i Vasastan

[festruta] Ett stenkast från city får ni en fantastisk julfest i ett gammalt bryggeri. Det är högt i tak och och en härlig industriell känsla. Längst fram i lokalen finns en stor scen som både talare och artister kan ta del av.

 

Närheten till Odenplan och dess kommunikationer gör detta till en perfekt lokal för er som vill vara i city. Köksmästaren presenterar gärna middagen innan middagen och han brinner för sin mat och sina råvaror som håller högsta kvalité. Glögg eller mousserande till fördrink uppe på balkongen och julbord eller 3-rätters till middag nere i salen spelar ingen roll. Högkvalitativa råvaror gör att allt kommer att ge er en fantastisk smakupplevelse.

 

När middagen börjar närma sig sitt slut rekommenderar vi en skräddarsydd quizshow som blandar roliga frågor om ert gäng med allmänbildande frågor om allt från musik till film och sport. Efter att det vinnande bordet har utsetts tar vår DJ över stafettpinnen och spelar dansvänliga låtar hela natten samtidigt som ni kan mingla i baren på balkongen.

Vi skräddarsyr alltid olika delar av festen till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?