Projektbeskrivning

Historiska museet

En historisk julfest

[festruta]Har ni minglat under ett målat trätak från 1600-talet förut? Nu har ni möjligheten att utnyttja våra historiska lokaler som inte liknar någonting ni tidigare sett. En pampig upplevelse med allt ni kan önska.

 

Fördrinken serveras förslagsvis i guldrummet där ni får se guldföremål som bär med sig otroliga berättelser. Efter fördrinken beger ni er en trappa upp till stora salen där middagen väntar. Njut av en historisk meny som spelar an på olika tidsperioder, tillsammans med en tidsresa inom musikens värld så har ni även fått en middagsunderhållning som passar perfekt i lokalen.

 

När middagen är klar så serveras en drink på balustraden samtidigt som ni får se en eldshow nere på ljusgården. Efter showen startar vår DJ upp dansgolvet inne i lokalen och ger er de senaste hitsen blandat med det bästa från förr.

 

Vi skräddarsyr alltid olika delar av festen till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er. [/festruta]

Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?