Projektbeskrivning

Karibisk temafest

Ta Karibien till Stockholm

[festruta]Bland palmer och solstolar njuter ni av en god ananasdrink. Vi tar den karibiska ö-världen till er. Oavsett festlokal eller om ni ska vara på kontoret så kan vi ordna en genuin karibisk fest med margaritas till fördrink, Hawaii-kransar, exotiska växter, backdrops, vattenfall, solstolar, papegojor, tropiskt ljud och mycket mer.

 

Maten ni får njuta av är en karibisk buffé av väldigt hög klass som sköljs ned med öl eller vin. Paraplydrinkarna sparar vi tills efter maten då våra bartenders blandar allt vad ni önskar. Det finns även många aktiviteter som går väldigt bra att kombinera med tropiskt-tema. Vad sägs om beach-volleyboll, jetski eller tävla om vem som snabbast kan hugga av en ananas. Allt sker interaktivt och är extremt roligt.

 

Efter att middagen är klar så tar vår DJ över och inleder med karibiska toner på dansgolvet samtidigt som ni kan njuta av vattenfall och tropiska ljud medan ni släcker törsten med en tequila sunrise.

 

Vi skräddarsyr alltid olika delar av festen till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?