Projektbeskrivning

Las Vegas-tema

Ta Las Vegas till Stockholm

[festruta] Las Vegas-tema är för företaget som vill ses i en glamorös omgivning med allt från häftiga skyltar till ert egna Casino-rum. Temat börjar redan på inbjudan till festen. En designad inbjudan i sann Las Vegas-anda kommer att skapa nyfikenhet och spänning hos kollegorna. Val av lokal beror på er storlek, men vi har flera fantastiska lokaler som är som gjorda för detta tema. Rummen fyller vi med spelmaskiner, roulettebord, blackjackbord, dekor, skyltar och neonljus. Självklart finns det även en tävling för den eller de som lyckas bäst med sina spel under kvällen.

 

En mingelfotograf finns i lokalen för att föreviga kvällen med härliga bilder. Efter middagen rullas popcorn-vagnen in för de som vill ha något extra efter maten och kanske även en chokladfondue för de som vill ha något lite sötare?

 

Vi skräddarsyr alltid olika delar av festen till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?