Projektbeskrivning

Rosendals Wärdshus

Sommarfest på Djurgården

[festruta]Vi hämtar er på kontoret med bussar för att sedan transportera er ut till en av Djurgårdens vackraste pärlor. Denna okända idyll  finns på toppen av Djurgården. Rosendals Wärdshus kännetecken är sitt fantastiska läge och vackra blomarrangemang

 

När ni anländer till Rosendals Wärdshus bjuds ni på en svalkande fördrink ute på terrassen. Somriga aktiviteter som kubb, boule och ringkastning finns uppställda för de som gillar att göra något till fördrinken. . Till middag kan ni välja mellan 3-rätters eller en grillbuffé av hög klass. Efter middagen har vi riggat upp ett dansgolv med snygg ljussättning och mäktigt ljud där vår DJ står för stämningen med taktfasta toner. Njut av musiken eller se solen gå ned över ett grönskande Djurgården. Efter festen transporterar våra bussar er tillbaka till kontoret eller till T-centralen.

Djurgården bjuder även på mycket grönskande yta, så om ni vill inkludera en rolig aktivitet innan sommarfesten så är det bara att säga till så ordnar vi med passande nöjen.

 

Vi skräddarsyr alltid olika delar till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?