Projektbeskrivning

Samsung är ett av världens mest framgångsrika företag och vi på Bluebird Event är stolta över att de väljer oss som samarbetspartner när de vill belöna sina anställda med olika tillställningar. Samsung är en återkommande kund som vi har lärt känna väl under åren. 2013 bad de Bluebird att ta fram ett passande tema som kunde fungera med den årliga julfesten. Riktlinjerna var att det skulle kännas nytänkande, utvalt och familjärt.

Platsen vi valde var Haga Ocean, en nyöppnad festvåning som bjuder på både hajar och tropiskt klimat. Bussar organiserades för hämtning på kontoret samtidigt som de sista detaljerna förbereddes i lokalen. Från -15 grader till ett paradis med +30 grader på bara 10 sekunder. Liveband och underhållning som både förbryllade och skapade samtalsämnen. Fantastisk mat och dryck som ramades in med passande dekor som gjorde att de fick kliva in i en lyxig bubbla för en kväll.

”Vi fick hjälp av Bluebird att anordna vår stora julfest på Fjärilshuset i december 2013!
Bluebird presenterade, genomförde och koordinerade allting och lyckades jonglera ihop ett fantastiskt evenemang långt över våra förväntningar. Det var många förändringar utmed vägen och i sista stund, något som de klarade av med bravur. Vi fick mycket uppskattning av all vår personal, de tyckte att det var den bästa julfesten genom åren! Det var professionellt, och väl genomfört. Vi som från vårt håll höll i trådarna kunde under kvällen luta oss tillbaka och överlåta hela ansvaret på Bluebird, vilket vi var mycket tacksamma för. Samsung Electronics Nordic AB, vill ge våra varmaste rekommendationer till Bluebird och hoppas att vi även i framtiden kan göra storslagna event tillsammans!” – Therése Hopf, President Assistant på Samsung Electronics Nordic AB