Projektbeskrivning

Teaterskeppet

Sommarfest på egen båt

[festruta]Skepp ohoy! Det är dags att kasta loss. Se solen gå ned i Stockholms skärgård samtidigt som ni smuttar på ett väl kylt glas mousserande på er alldeles egna båt. Glid ut i Stockholms skärgård och njut av lugnet och skönheten som omger er. Om ni vill inleda dagen med en konferens så finns det fantastiska konferensmöjligheter på en egen våning ombord.

 

Båten hämtar upp er vid Nybrokajen och ni serveras ett glas mousserande. Mingla runt ombord på skeppet och kanske inled kvällen med lite spelaktiviteter på övre däck. Väl till bords serveras ni förslagsvis skärgårdsinspirerande delikatesser tillsammans med passande dryck. Efter middagen öppnar vi åter igen för aktiviteter och dans. Utmana varandra på rundpingis eller följ med vår DJ på en resa där hitsen avlöser varandra. Skeppet är ert fram till 01.00 och er önskan är vår lag.

 

Vi skräddarsyr alltid olika delar av festen till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?