Projektbeskrivning

Winterviken

Julfest strax utanför city

[festruta]Alfred Nobels fabrik i tegel står för en härlig blandning av tegel och charm. Att den ligger ett stenkast från vattnet gör inte saken sämre. Om ni vill komma bort en liten bit från centrum och är ett större sällskap som vill ha högsta tänkbara kvalitet på er julfest så är detta platsen ni letar efter för er julfest.

 

Vi hämtar er med bussar på kontoret och kör er till Winterviken som ligger strax utanför tullarna. När ni ser vattnet vet ni att ni är framme. Ni möts av brinnande eldar och en röd matta i entrén samtidigt som ni får en fördrink serverad på silverbricka. Mingla runt på nedervåningen så ringer vi i klockan när det är dags att kliva upp en trappa till den grandiosa middagssalen med kraftiga takbjälkar och högt i tak. En scen finns på plats med ljud och ljus för de som vill.

 

Middagen på Winterviken håller alltid högsta klass och lagas alltid av prisbelönta kockar som alltid vill kunna stå för minsta detalj. Om ni vill höra vilken gård köttet kommer ifrån så presenterar gärna köksmästaren hela menyn. Njut av atmosfären, maten, vinet och sällskapet innan middagen avslutas och festen återupptas en trappa ner. Här står vår DJ för musiken vilket garanterar dans inpå småtimmarna. För de som inte vill dansa har vi även ordnat aktiviteter och utmaningar i anslutning till dansgolvet och loungen. När alla är nöjda och belåtna kommer bussarna och tar er tillbaka till city.

 

Vi skräddarsyr alltid olika delar av festen till våra kunder. Kontakta oss för att få ett prisförslag som passar just er.

[/festruta]
Bokningsförfrågan
Vi tar gärna fram ett kostnadsfritt förslag och du förbinder dig inte till något genom att fylla i uppgifternaKontrollfråga... Vad är 5+5=?