Företagsfester

Få förslag på Stockholms bästa festlokaler!  Att leta efter festlokaler till företagsfesten kan vara en riktig tidstjuv. Vilka lokaler har ledigt? Vilka lokaler skapar rätt känsla? Att sedan gissa vilka som håller vad de lovar kan vara ännu svårare. Bluebird ett är eventbolag som tar nöje på största allvar och genom åren har vi varit på de flesta av Stockholms alla festvåningar. Bland dessa har vi valt att samarbeta med drygt 100 riktigt bra festlokaler, lokaler som vi vet håller hög service och har riktigt bra mat. Fyll i dina uppgifter nedan och få förslag inom 24 timmar med priser och tillgänglighet för de datum du önskar.

Då det är högt tryck just nu för lokaler till julfester ber vi dig vänligen ange ett eller flera datum för att vi ska kunna ge dig förslag på dessa.

Vi kommer inte att skicka nyhetsbrev eller använda din mail till andra utskick.

Du förbinder dig inte till något då dessa förslag är helt kostnadsfria.

Vänligen observera att tjänsten endast är för företagsfester och inte för privatpersoner.

Om du vill leta på egen hand för att få lite inspiration så går det självklart också bra. Nedan hittar du några av de mest populära lokaler vi jobbar med.

 • Vad vill du ha förslag på?
   Julfest Sommarfest Temafest Annat
 • Antal deltagare:
   20-50 50-100 100-200 200-400 400+


Fyll i uppgifterna och få förslag inom 24 timmar.

 • Kontrollfråga... Vad är 5+5=? 

Få ett förslag direkt

Boka en garanterat lyckad företagsfest

Är ni ett företag som vill ha en riktigt lyckad fest? Vi på Bluebird är ett eventbolag som tar nöje på största allvar. Vi samarbetar med de bästa lokalerna i Stockholm. Vi har valt ut den bästa maten, tagit fram riktigt rolig middagsunderhållning och lagt till vår känsla för detaljer. Allt för att ni ska få precis det ni önskar. Vi har flera olika förslag som vi vet passar just er. Hör av dig till oss så återkommer vi med guldkornen.
Få ett förslag direkt

Temafest

Vi är experter på att ordna skräddarsydda temafester! Vi ordnar alltifrån en häftig lokal som ni inte visste existerade till inbjudan, dekor och aktiviteter som går hand i handsken med temat på festen. Det här kan bli er bästa fest hittills.
Läs vidare

Julfest

Är ni på jakt efter en julfest med det lilla extra? Då har ni kommit rätt! Vi samarbetar med lokalerna ni inte visste existerade. Lägg till spännande aktiviteter och fartfylld middagsunderhållning och ni får en minnesvärd kväll ihop.
Läs vidare

Sommarfest

Vad sägs om en härlig grillbuffé på Djurgården en varm sommarkväll med ett välkylt glas rosé i handen? Vi har självklart många fler förslag och kan ge er idéer och inspiration som hjälper er på vägen mot den perfekta sommarfesten.  Läs vidare

Varför välja oss?

 • Ni får en erfaren eventbyrå som har gjort hundratals företagsfester förut (på riktigt!)
 • Ni får snabbt flera olika spännande och kvalitetssäkrade förslag att välja emellan.
 • Ni sparar väldigt mycket tid internt genom vår effektiva projektledning.
 • Ni får en samarbetspartner som är både kreativ och väldigt trevlig att arbeta med.

Vad säger våra kunder?

Bluebird Event levererade flera fint genomarbetade upplägg med stor vikt på det som speglar våra värderingar, kraft, professionalism, och medmänsklighet. Med deras lyhördhet lyckades de fånga och omvandla våra värdeord till en fin, välsmakande och högt uppskattad middag på Operakällaren som avslutades med dans och musik till en härlig solnedgång över Stockholm.
Anette Melin, Kontorschef, Avega
Vi var mycket nöjda med Bluebirds insats. De förstod vad vi var ute efter och agerade därefter. Vi hade många inslag av varierande karaktär (boende, transporter, 2 heldagar, interaktiva enkätundersökningar, teambuildingövningar, Quizshow och liveband) och allt avlöpte fantastiskt bra. Det var en kickoff som våra anställda pratar om än idag.
Ulrika Lidman, Personalchef, Aerosol
Såväl vi som våra gäster var mycket nöjda. Mat, dryck, ljud, ljus, logistik – allt fungerade perfekt. Vad som särskilt imponerade var att Bluebird Event lade stor vikt vid att invigningen på ett tydligt och tilltalande sätt skulle förmedla vad vi står för.
Jenny Grundén, Delägare, Lindskog & Malmström
Bluebirds arbete präglas av professionalism, lyhördhet och kreativitet. Vi på Klarna var mycket nöjda med planeringen inför eventet, med resultatet och utförandet av dagen samt uppföljningen efteråt.
Lina Larsson, Operational Excellence, Klarna